Helgetur til Haugesund Fredag 3.til søndag 5.november.

Fredagen kjørt vi fra Bergen rundt kl.11.00 tok fergen fra Halhjem til Sandvikvåg. Denne fergeturen tar ca. 40 minutter.

På Stord stoppet vi på Brygging.no http://brygging.no/ så mannen fikk kjøpt to nye brygge til oss. Da er det bare å glede seg til nytt øl er ferdig brygget og klar til smaking.

Vi bodde på Haraldshaugen camping  https://www.hhcamping.com/ som ligger en kort gå/sykkeltur fra Haugesund sentrum. Kan anbefale denne plassen, fin camping med gode plasser med flott utsikt over havet.

Fredag når vi kom ned slappet vi av, satt i bilen og leste og vi nytter den flotte utsikten over havet og ut til øya Røvær. En gang skal vi ta båten ut til denne øya http://www.rovar.no/ . Litt ut på kvelden kom mannen sin søster og hennes mann med sin bobil, vi fikk da hyggelig selskap.

Lørdagsmorgen våknet jeg før hanen galte og ble liggende våken i noen timer før jeg bestemte meg for å ta en joggetur. Det var en herlig følelse og løpe langs stien som gikk langs sjøen som blir kaldt for kyststien https://www.visithaugesund.no/opplevelser/kyststien-haugesund-p1303113 , jeg var innom Kvalen fyr og Kvalsvik badeplass på min vei.

Klar for løpetur.

Ruten jeg løp.

Disse møtte jeg på veien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi spiste frokost og syklet inn til sentrum, der ruslet vi rundt og gikk ned til Kaien og spiste Lunsj på en returant som hetet Cafe Rene http://hotelmaritim.no/restaurant/cafe-rene/, jeg spiste en nydelig fiskesuppe.

Her kommer et glimt fra Haugesund sentrum.

Vi syklet så tilbake til campingen der vi hadde en stille og rolig ettermiddag/kveld.

Søndagsmorgen, vi kjørte tidlig hjem da vi skulle i bursdagsbesøk til vårt barnebarn som fyllete år i går.

Skriv en ny kommentar

Ingen kommentarer